Gratis Dakkapel Offertes

Ontvang vrijblijvend offertes van 4 dakkapel specialisten


Vind uw dakraam specialist in 3 eenvoudige stappen


Dakkapel prijzen

U bent van plan om een dakkapel te plaatsen en zo de woonruimte te vergroten zonder te verhuizen. Het enige nadeel is dat u geen enkel idee heeft wat u kunt verwachten qua prijzen. Valt een nieuwe dakkapel eigenlijk wel binnen uw budget? Op onze website krijgt u een duidelijk overzicht van de mogelijkheden en prijzen.

Wat kost een nieuw dakkapel?

Natuurlijk is de uiteindelijke prijs heel erg afhankelijk van een aantal eisen en wensen. We gaan bij een prijsberekening even uit van een standaard dakkapel. Dit is een dakkapel van 250 cm breed en 150 cm hoog. De prijs is afhankelijk nu van het materiaal dat gebruikt wordt. U kunt kiezen voor hout, kunststof of polyester. De vanaf prijzen hebben wij voor u op een rijtje gezet: • Een prefab houten dakkapel kost standaard vanaf € 3.000. • Prefab kunststof dakkapel plaatst u vanaf € 3.750. • Prefab polyester dakkapel plaatst u vanaf € 4.250. • Kiest u voor traditionele bouw? Dan betaalt u gemiddeld 25% meer.

De prijs voor een kunststof dakkapel.

Kunststof dakkapel is niet de goedkoopste optie, maar wel een slimme optie. U heeft namelijk vrijwel geen onderhoud. Hout moet u ieder jaar netjes schilderen terwijl kunststof alleen af en toe een schoonmaakbeurt nodig heeft. Als u een dakkapel op zolder plaatst dan is schilderen meteen een lastige klus. Kunststof kan dan een hoop werk besparen. Nog een voordeel is dat kunststof een hogere isolatiewaarde heeft. U kunt zo een leuk geldbedrag besparen aan stookkosten. Als u gaat doorrekenen aan onderhoudskosten etc. dan bent u vaak voordeliger uit met een kunststof dakkapel. De prijs ligt iets hoger dan hout want u heeft al een dakkapel vanaf € 3.750.

De prijs bij een dakkapel van hout.

Eén van de voordelen van een dakkapel van hout is de aanschafprijs. U kunt een paar honderd euro besparen door een dakkapel van hout te laten plaatsen. Dit kan een uitstekende keuze zijn als u een bepaalt budget heeft. Alleen qua onderhoud bent u flink wat meer geld kwijt door te kiezen voor hout. Het enige voordeel is dat u voor relatief weinig geld al een dakkapel kunt plaatsen.

De prijs van een polyester dakkapel.

Nieuw binnen de dakkappelen wereld is een polyetser dakkapel. Dit materiaal is meteen het duurste van allemaal. U bent dus minimaal €4.250 kwijt om deze prefab dakkapel te laten plaatsen. In Nederland is dit wel het meest geplaatste dakkapel omdat het relatief weinig onderhoud heeft en uitstekend isoleert. Natuurlijk zijn er nog meer voordelen vergeleken met kunststof en hout.

Een extra breed dakkapel plaatsen.

De prijzen die we hebben laten zien voor uw nieuwe dakkapel zijn op basis van een 2.50 m breed dakkapel. Dit is in principe een standaard dakkapel. U kunt er eventueel voor kiezen om een extra breed dakkapel te plaatsen. Bijvoorbeeld als uw zolder al vrij breed is en u over de hele lengte een dakkapel wilt plaatsen. U moet er dan rekening mee houden dat iedere extra meter ongeveer € 750 extra kost. U kunt deze optie eventueel meenemen bij het vergelijken van dakkappelen. Als u eenmaal een dakkapel gaat plaatsen dan is het misschien net zo leuk om er direct een extra brede variant van te maken.

Vergelijk de prijzen van dakkappelen online.

U weet precies wat u wilt alleen u vraagt uzelf misschien af wat dit in uw situatie precies gaat kosten. De enige oplossing is er om gewoon vrijblijvend een offerte aan te vragen. U krijgt zo een idee wat een dakkapel plaatsen precies kost. Het aanvragen van offertes via onze website kost u echt helemaal niets. Het vergelijken kan u wel veel geld opleveren. U kunt tot wel 40% besparen op het plaatsen van een nieuw dakkapel. Het is dus echt de moeite waard om te kijken naar de verschillende opties. Vergelijk direct online de prijzen voor uw eigen dakkapel en bereken wat u kwijt bent om uw droom te realiseren.

Meer dan 100 aangesloten dakraam specialisten staan voor u klaar

Ontvang vrijblijvend offertes
van 4 dakraam specialisten