Gratis Dakkapel Offertes

Ontvang vrijblijvend offertes van 4 dakkapel specialisten


Vind uw dakraam specialist in 3 eenvoudige stappen


Polyester dakkapel

Naast een kunststof dakkapel is het ook mogelijk om te kiezen voor polyester. Het voordeel van polyester is dat u geen zorgen meer heeft over het schoonmaken of onderhouden van uw dakkapel. Benieuwd naar wat een polyester dakkapel precies inhoudt? Wij laten u graag zien wat dit type dakkapel precies inhoud.

Wat kost een polyester dakkapel?

Een polyester dakkapel is een stuk duurder vergeleken met kunststof. Het is één van de duurste materialen. Een standaard dakkapel van 2.50m breed en 1.50m hoog is verkrijgbaar vanaf € 4.250. Wilt u weten wat zo’n dakkapel exact kost in uw eigen regio? U kunt via onze website direct een offerte aanvragen bij verschillende aanbieders. Door de offertes met elkaar te vergelijken kunt u tot wel 40% besparen.

Wat is een polyester dakkapel?

Polyester is eigenlijk een soort kunststof en wordt hierdoor snel door elkaar gehaald met een kunststof dakkapel. Toch is er wel zeker een verschil met polyester en kunststof. Een standaard kunststof dakkapel heeft een basisconstructie gemaakt van hout. Op deze constructie worden vaak in de fabriek alle kunststof onderdelen gemonteerd. Denk bijvoorbeeld aan kunststof zijkanten en kunststof kozijnen. Bij een polyester dakkapel wordt een soort mal gebruikt waarin het polyester gegoten wordt. Hierdoor krijgt u een dakkapel uit één stuk. Het voordeel van polyester is dat er geen naden in het kunststof zitten, waardoor alles nauw aansluit en er geen lekkages kunnen ontstaan. Vroeger had een polyester dakkapel een slechte naam vanwege het hoge aantal kinderziektes. Vandaag de dag is dit sterk verbeterd en kunt u met een veilig gevoel een nieuw dakkapel gemaakt uit polyester bestellen.

Uitstekende isolatie.

Als u mag kiezen uit hout, kunststof en polyester dan heeft u de beste isolatie met polyester. Dit komt vooral doordat het materiaal uit één stuk gegoten wordt. Kieren zorgen al snel voor een zwakke plek in uw isolatie en tocht komt hier al snel door naar binnen. De hoge isolatiewaarde van polyester kunt u ook terugzien in de R-waarde. Deze geeft aan wat de isolatielaag van het dakkapel is. Polyester heeft een R-waarde tussen de 3 en 4. Bij een standaard dakkapel ligt dit gemiddeld op 2,5. Dankzij de hoge isolatiewaarde kunt u jaarlijks een leuk geldbedrag besparen op uw stookkosten. Naast een hoge isolatiewaarde van het materiaal zelf wordt er ook nog isolatieschuim aan de binnenkant aangebracht. U heeft zo een milieuvriendelijk dakkapel.

Weinig onderhoud.

Eén van de redenen om te kiezen voor een polyester dakkapel is het onderhoud. Het dakkapel heeft namelijk zeer weinig onderhoud nodig. Een jaarlijkse schoonmaakbeurt is voldoende om het dakkapel te onderhouden. Tijdens de productie wordt het dakkapel al in de juiste kleur gespoten. Een nieuwe verflaag is hierdoor eigenlijk niet meer nodig.

Duurzaam

Eén van de redenen om voor polyester te kiezen is dat het materiaal duurzaam is. U bespaart veel geld op jaarbasis vanwege de uitstekende isolatie. Nog een voordeel is dat het materiaal zelf duurzaam is. Mocht u het dakkapel ooit weg willen doen dan is deze volledig recyclebaar. Het dakkapel is dus niet belastend voor de natuur om te plaatsen. Nog een voordeel van polyester is de extra lange levensduur van het materiaal. U kunt echt nog tientallen jaren genieten van uw eigen dakkapel en extra woonruimte.

Kunststof of polyester?

Polyester heeft absoluut een aantal voordelen tegenover kunststof. Toch zijn er een hoop voordelen exact hetzelfde zoals het onderhoud. Een polyester dakkapel kost u al snel een hoop geld en als dit net niet binnen uw budget past dan is kunststof een prima optie. Mocht u het geld wel hebben liggen dan raden wij vanwege de hogere isolatiewaarde aan om te kiezen voor polyester.

Online prijzen vergelijken.

Het is wel slim om de prijzen van een polyester dakkapel uitgebreid te vergelijken. Sommige dakkapellen zijn tot wel 40% goedkoper als u gaat vergelijken bij verschillende aanbieders. Online kunt u eenvoudig en gratis bij ons uw offerte aanvraag indienen. Wij verspreiden uw aanvraag bij onze dakkapellen specialisten. U krijgt zo verschillende offertes die u naast elkaar kunt leggen. U bent zo geen uren bezig met het invullen van de tientallen offerte aanvragen. U regelt gewoon alles in één handeling. Laat ons u helpen met het vergelijken van de prijzen voor uw nieuwe dakkapel.

Meer dan 100 aangesloten dakraam specialisten staan voor u klaar

Ontvang vrijblijvend offertes
van 4 dakraam specialisten