Gratis Dakkapel Offertes

Ontvang vrijblijvend offertes van 4 dakkapel specialisten


Vind uw dakraam specialist in 3 eenvoudige stappen


Dakkapellen specialist

In Nederland hebben we verschillende bedrijven waar u terecht kunt voor het plaatsen van een dakkapel. Dit kan gewoon bij een aannemer in de buurt die toevallig ook dakkapellen doet of u kunt terecht bij de dakkapellen specialist. De specialist onderscheid zich in service en bedrijfsomvang. Ze zijn over het algemeen puur gespecialiseerd in het plaatsen van dakkapellen in uw regio.

De prijzen voor een dakkapel bij een specialist.

Leuk zo’n specialist, maar nu kost een dakkapel zeker het dubbele? Dit is absoluut niet waar want ondanks de kennis moet een specialist wel kunnen concurreren met de concurrentie. Gemiddeld rekent een dakkapel specialist tussen de € 3.000 en € 6.000 voor het plaatsen van een nieuwe dakkapel. De prijs is heel erg afhankelijk van uw wensen en de afmetingen van uw nieuwe dakkapel. Wilt u een idee krijgen wat u ongeveer kwijt bent bij de specialist aan de hand van uw afmetingen?

Kiest u voor een groot of klein bedrijf?

Dakkapellen specialist hebben we in zowel grote bedrijven als kleine bedrijven in de regio. Het voordeel van een groot bedrijf is dat ze vaak een showroom hebben waar u de verschillende materialen kunt bekijken. Een klein bedrijf heeft dit meestal niet, maar komt meestal bij u langs om de verschillende materialen te laten zien. Daarnaast krijgt de specialist een uitstekende indruk van de klus die moet worden uitgevoerd. Een groot bedrijf plaatst vaak wel meerdere dakkapellen per jaar waardoor het kan voorkomen dat ze goedkoper zijn. Daarnaast hebben ze regelmatig een scherpe aanbieding waar u gebruik van kunt maken. Een klein bedrijf daarentegen is een stuk persoonlijker en de montagekosten liggen vaak lager. Ze hebben minder personeel in dienst die ze van een klus moeten betalen. Er is vaak alle ruimte voor een persoonlijke benadering en een advies op maat. Daarnaast kan een klein bedrijf meestal ook de afwerking aan de binnenkant voor u regelen. Ze doen meestal meer klussen naast het plaatsen van dakkapellen.

Vergelijk verschillende dakkapellen specialisten.

Het soort bedrijf is natuurlijk een manier om te gaan vergelijken, maar er zijn meer punten om naar te kijken. Om de juiste keuze te maken kunt u het beste een offerte op de volgende punten vergelijken: • Prijs: Bij ons kunt u verschillende offertes aanvragen. • Garantie: Wat is het garantietermijn na het plaatsen van de kozijnen? • Tijdsplanning: Wanneer kan uw nieuwe dakkapel geplaatst worden? • Extra wensen: Is het bijvoorbeeld mogelijk om de zolderkamer direct te laten afwerken?

Erkende dakkapel specialist.

Natuurlijk kan ieder bedrijf zichzelf een dakkapel specialist noemen. Het is misschien handig om te controleren of iemand ook echt een erkend specialist is. Een erkend specialist met voldoen aan verschillende eisen vanuit een brancheorganisatie of vakbond. Met een keurmerk heeft u meer zekerheid over de kwaliteit van de vakman die u inschakelt. Er zijn twee vak branches waar een dakkapellen specialist bij aangesloten kan zijn: VKG en VMRG.

VKG

VKG is eigenlijk alleen een keurmerk voor het plaatsen van kunststof dakkapellen. Als een aannemer een VKG keurmerk heeft dan moet deze voldoen aan bepaalde leveringsvoorwaarden. Ze hebben duidelijke eisen over de kwaliteit van het kunststof, de levering, de montage en de afwerking van bijvoorbeeld de kunststof kozijnen in een dakkapel.

VMRG

Gaat u werken met bepaalde metalen in een dakkapel? Het kan sim zijn om even te checken of uw aannemer is aangesloten bij het VMRG. Dit is een brancheorganisatie voor Metalen Ramen en Gevelbranche. Kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid zijn de speerpunten van het VMRG. Misleiding wordt geprobeerd te voorkomen door deskundigen die aangesloten zijn bij dit keurmerk. Aannemers die een dakkapel plaatsen zijn vaak voorzien van het VMRG keurmerk als echte specialist.

Vraag direct een offerte aan bij een dakkapel specialist.

Bent u benieuwd wat een dakkapel kost bij een specialist uit uw eigen regio? Via onze website is het mogelijk om direct een offerte aan te vragen. U kunt de prijs direct vergelijken met andere aanbieders uit de regio. Door de prijs goed te vergelijken kunt u tot wel 40% besparen. U hoeft hiervoor niet eerst op zoek te gaan naar aannemers uit de regio. Wij hebben namelijk al een selectie voor u gemaakt en helpen u graag aan vrijblijvende offertes voor uw eigen dakkapel.

Meer dan 100 aangesloten dakraam specialisten staan voor u klaar

Ontvang vrijblijvend offertes
van 4 dakraam specialisten

Gratis Dakkapel Offertes

Ontvang vrijblijvend offertes van 4 dakkapel specialisten